Daily fix - All-over print

Daily fix – FRIDAY!

_MG_6174 _MG_6205
Photos by Robert Larsen

Skirt & Jacket Black Secret

Så er det fredag og første uge på bloggen er slut – Jeg håber at i har nydt at følge med, de damer (og herrer måske?). Det har været en spændende men krævende uge med masser af nye udfordringer så weekenden er tiltrængt! I aften skal jeg til julefrokost og har derfor smidt et lækkert party outfit op til jer. Jeg holder weekend-fri fra bloggen, men vender stærkt tilbage på mandag med endnu flere outfits så i kan få jeres daily fix 😉 Ønsker jer en god weekend! Vi blogges ved!

It’s Friday and my first week of blogging is over – I really hope that you have enjoyed following me ladies (or gents maybe?). It has been an exciting but demanding week with lots of challenges, so I am greatfull for the weekend! Tonigth I am attending a Christmas party and have therefore chosen to put up a nice party outfit for you to enjoy. I am taking the weekend of from blogging but I promiss that I will return on monday with even more outfits so you can get your daily fix 😉 Wish you a nice weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Daily fix - All-over print